به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، چهارمین نشست ستاد اقتصاد دانش بنیان به ریاست معاون هماهنگی اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در سالن جلسات استانداری برگزار شد.

رئیس پارک علم و فناوری استان در این نشست در خصوص اجرای طرح تانا (توسعه زیست بوم فناوری استان ها) در کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به پتانسیل های استانی، ۸ کارگروه تخصصی در پارک علم و فناوری تشکیل شد، دستگاه های دولتی نیازها و مسائل خود را به پارک ارسال کرده اند و در حال حاضر بانک اطلاعاتی نیازها و مسائل اساسی دستگاه های اداری استان تهیه شده است.

دکتر محسن فرزین در خصوص کمبود زیرساخت های استان اظهار کرد: استان های دیگر مشغول پلاک گذاری ساختمان هایی هستند که قرار است در اختیار شرکت ها بگذارند و ما هنوز زمین و زیرساخت نداریم.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات بزرگ پارک علم و فناوری استان نبود زیرساخت و زمین است، هیچ زمین و ساختمانی وجود ندارد که شرکتهای ما بتوانند بصورت متمرکز در آن جایگاه داشته باشند.

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان در خصوص تخصیص 10 درصد اعتبارات  تملک دارایی های استانی به پارک علم و فناوری افزود: در مکاتبه16آبان ماه سازمان برنامه و بودجه به استانهامشخصا اعلام شده که این میزان اعتبار برای احداث و تکمیل پارک علم و فناوری استان درنظر گرفته شود.

 دکتر فرزین خاطرنشان کرد: انتظار داریم سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مجموعه استانداری برای مصوب شدن تخصیص این اعتبار همکاری داشته باشند.

رئیس پارک علم و فناوری استان گفت: خیلی از استان ها با پارک علم و فناوری استان خود همراه شدند و از جمله لرستان، یزد، خراسان جنوبی، مازندران، اصفهان برای توسعه شرکت های دانش بنیان، بطور کامل 10 درصد این اعتبار را به پارک علم و فناوری تخصیص داده اند.

مدیر صندوق پژوهش و فناوری استان نیز گفت: مجموعه صندوق پژوهش و فناوری استان سهامی خاص بوده ودر ابتدای سال 1401 مجوز فعالیت رسمی خود را کسب کرد و در تلاش هستیم که در این مدت دانش بنیان شویم.

حسین سامان‌پور اظهار کرد: شرکت های دانش بنیان در استان دغدغه مالی زیادی دارند و امید داریم بتوانیم با حرکت انقلابی و جهادی در این مسیر حرکت های خوبی را رقم بزنیم.

مدیر صندوق پژوهش و فناوری استان افزود: خط اعتباری صندوق پژوهش و فناوری فعال شده و هر کدام از شرکت های مستقر در مراکز رشد و پارک های علم و فناوری می توانند درخواست تسهیلات دهند و ما با ارجاع این درخواست ها به صندوق شکوفایی و نوآوری این تسهیلات را اخذ کنیم.

سامان‌پور مطرح کرد: با توجه به توانایی صندوق و با همکاری پارک علم و فناوری استان تفاهم نامه 120 میلیارد ریالی امضا کردیم.

وی در پایان افزود: 250 میلیارد ریال از طریق تبصره 16 به بانک صادرات معرفی کرده اند، که با تخصیص این مبلغ می توانیم برای هر شرکت 10 میلیارد ریال پرداختی با دوره تنفس خوبی داشته باشیم و دغدغه شرکت های دانش بنیان نیز مرتفع خواهد شد.