به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور طی نشستی با رئیس پارک علم و فناوری استان که 23 اسفند 1403 در سالن جلسات پارک برگزار شد، گفت: فعالیت در کانون علوم و فن‌آوری‌های نوین فقط آموزشی نخواهد بود بلکه ما نگاه تربیتی و جامع برای رشد کودک و نوجوان داریم. فرهاد فلاح در دیدار با رییس پارک علم و فناوری استان به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره و گفت: در این سند مدلی برای توسعه علوم برای کودک دیده نشده و ما در کانون پرورش فکری مدت‌ها است که مطالعه کردیم و به یک جمع‌بندی برای راه‌اندازی کانون علوم و فنون در زیرمجموعه کانون پرورش فکری رسیدیم.

وی  با اشاره به استقبال خانواده‌ها و خود کودکان و نوجوانان از حوزه علوم و فناوری، اظهار کرد: هدف ما این است که در ۴۰ سال دوم انقلاب از نظر علمی سرآمد منطقه باشیم و برای آن باید یک برش در حوزه کودک و نوجوان داشته باشیم. فلاح ادامه داد: در این کانون ۳۰ شاخه علمی تعریف شده است که باید کودکان و نوجوانان را با توجه به علاقه و استعدادی که دارند در هر یک از این شاخه راهنمایی و پرورش دهیم. او همچنین تأکید کرد: فعالیت در کانون علوم و فنون فقط آموزشی نیست و به دنبال رشد تربیتی و جامع برای کودکان و نوجوانان است. وی افزود: راه‌اندازی این کانون انگیزه تحصیل و انجام فعالیت علمی را برای بچه‌ها تقویت می‌کند.

فلاح همچنین به تولید علم و کتاب علمی متناسب با زیست بوم هر منطقه اشاره کرد و گفت: بوم هر منطقه برای ما مهم است و از راه اندازی کانون علوم و فناوری این استان با زیست بوم خاص خودش  استقبال می‌کنیم. فلاح گفت : باید به مخاطب ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم ارتباط بهتری میان خانواده‌ها و فعالیت‌های علمی کودکان برقرار کنیم. فلاح به برگزاری جشنواره‌های مختلف علمی نیز اشاره و اظهار کرد: این جشنواره‌ها خود فرصت خوبی برای معرفی کودکان و نوجوانان و آشنایی آنها با یکدیگر و علوم مختلف شده و خود زمینه ظهور و بروز را ایجاد می‌کند. وی با اشاره به تشکیل باشگاه‌های مختلف علمی گفت: هدف از تشکیل این باشگاه‌ها شناسایی بچه‌های نخبه بوده و باشگاه استعدادهای علمی را راه‌اندازی و همچنین کتابخانه تخصصی علوم و فناوری را نیز  تأسیس خواهیم کرد.

وی در پایان به اهمیت جریان‌سازی علمی و آموزش با خانواده اشاره کرد و گفت: این امر به ما کمک می‌کند تا ارتباط بهتری میان خانواده‌ها و فعالیت‌های علمی کودکان برقرار کنیم.

دکتر سیدنصرالله افتخاری، رئیس پارک علم و فناوری استان نیز در این نشست گفت: کانون در کنار  شرکت‌های استارت‌آپی می‌تواند به توسعه فعالیت‌های علمی کودکان و نوجوانان کمک کند. وی در ادامه به بحث آموزش اشاره کرد و افزود: ما در حوزه نانو و استفاده از متخصصان برای آموزش ، کاملاً اعلام آمادگی می‌کنیم. دکتر افتخاری همچنین به اهمیت بازدیدهای علمی تأکید کرد و گفت: ما قول می‌دهیم ۱۰۰ درصد توان پارک را برای راه‌اندازی کانون علوم در استان به کار بگیریم. او در ادامه اشاره کرد: در جشنواره‌ها با استعدادهای کودکان و نوجوانان مواجه می‌شویم.