به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد، مرحله پایانی «رویداد سرمایه گذاری کندوپیچ»، پنجشنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۴ از ساعت ۸ تا ۱۸ در مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری استان برگزار شد. 

این رویداد، با همکاری پارک علم و فناوری استان، موسسه دانش بنیان برکت (بازوی سرمایه گذاری بنیاد برکت)، مرکز نوآوری کندو (زیرمجموعه بنیاد برکت)، صندوق سرمایه گذاری ماشین سازی ایران، صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی کهگیلویه و بویراحمد و شرکت یاسوران اجرا شد.

بیش از ۶۰ فناور در کندوپیچ ثبت نام داشتند که در مرحله ارزیابی اول، ۴۲ فناور ارائه های ارزیابی خود را ارائه دادند. سپس  ۱۰ فناور منتخب مدنظر سرمایه گذاران، طرح های خود را در حضور کمیته سرمایه گذاری ارائه دادند. همچنین در این رویداد، بیش از ۵۰ فناور در بخش مشاوره های تخصصی سرمایه گذاری و مصاحبه با سرمایه گذاران در مرکز رشد جامع یاسوج حاضر شدند.

در بخشی از رویداد کندوپیچ، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری به همراه مدیرکل دفتر توسعه سرمایه گذاری استانداری،  از روند برگزاری رویداد بازدید کردند. 

دکتر سید احسان عسکری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، طی نشستی با کمیته سرمایه گذاری و با حضور رئیس پارک علم و فناوری استان، با تاکید بر اهمیت رویداد سرمایه گذاری و تقدیر از پارک علم و فناوری استان، ابراز امیدواری کرد که این رویداد بتواند زمینه ساز تحولات مهمی در توسعه زیست بوم فناوری استان باشد.

دکتر سید نصرالله افتخاری، رئیس پارک علم و فناوری استان، این رویداد را گامی موثر برای فرهنگ‌سازی سرمایه گذاری در حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان دانست و بر ضرورت گسترش رویدادهای سرمایه گذاری در استان تاکید کرد.

مهندس عرفان حاتمی، دبیر اجرایی رویداد و نماینده مرکز نوآوری کندو و موسسه دانش بنیان برکت، کیفیت و کمیت طرح های سرمایه پذیر رویداد را مطلوب دانست و نوید جذب سرمایه و حمایت مالی برای حداقل ۲۰ فناور استان را اعلام داشت.

طبق اعلام دبیرخانه رویداد سرمایه گذاری کندوپیچ، نتایج نهایی رویداد پس از تعیین میزان و نوع سرمایه گذاری ها و حمایت های مالی مورد توافق کمیته سرمایه گذاری، به زودی به اطلاع خواهد رسید.