روز پنجشنبه مرکز رشد و فن آوری شهرستان گچساران در محل دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان با حضور مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مسئولان استانی بهره برداری شد.

 به گزارش ایرنا، رئیس پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد در آئین بهره برداری از این مرکز گفت: مرکز رشد و فن آوری گچساران در  زمینی به مساحت ۲هزار و ۵۰۰ متر مربع در محل دانشگاه آزاد ، محل مناسبی برای حمایت از پژوهشگران و ایده های خلاق است.

 سید شمس الدین هاشمی اظهار داشت: فضاهای کارگاهی،آزمایشگاهی،مطالعه و زیرساخت هایی چون اینترنت در مرکز رشد و فن آوری گچساران آماده خدمات رسانی به جوانان خلاق و دارای ایده است.

 

وی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات بلاعوض و وام های بانکی از جمله حمایت های دولت برای تبدیل ایده های خلاق به تجاری سازی و ثروت آفرینی است.

 هاشمی با اشاره به اینکه مرکز رشد و فن آوری گچساران در سال ۱۳۹۷ مجوز راه اندازی گرفته است ابراز امیدواری کرد: این مرکز در کنار پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد بتواند گره‌گشای ایجاد فرصت های شغلی و بهره وری بهینه اقتصادی از ظرفیت های موجود طبیعی استان چون گیاهان دارویی،نفت،گاز،پتروشیمی و گردشگری باشد.

وی بیان کرد: هم اکنون  چندین شرکت دانش بنیان و واحدهای فن آور در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند.

رئیس پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: واحدهای فن آور و شرکت های دانش بنیان استان تاکنون حدود ۱۵۰ فرصت شغلی ایجاد کرده اند.

هاشمی با بیان اینکه ایجاد پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد سال۱۳۸۶به تصویب رسید ابراز داشت:این طرح  پس از سال ها  انتظار سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد.

وی اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان و فن آور استان از سال گذشته تاکنون ۸۰ میلیارد ریال درآمد داشته اند.

 رئیس پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد همچنین از برنامه ریزی برای راه اندازی مرکز رشد و فن آوری شهرستان کهگیلویه تا سال ۱۴۰۰ خبر داد.

 رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به بهره برداری دیرهنگام از پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته اظهار داشت: اطلاع رسانی برای جذب نخبگان به این مرکز ضرورتی برای تبدیل ثروت های طبیعی استان به ثروت های مادی است.

 غلامرضا تاجگردون اظهار داشت:راه اندازی مرکز رشد و فن آوری گچساران در محل دانشگاه آزاد اسلامی گامی اثرگذار برای پیوند علم و صنعت خواهد بود.

 وی گفت: مقوله هایی مانند کاهش صادرات نفت کشور و ضرورت کاهش اتکا به درآمدهای نفتی از سویی و نیاز به سرمایه گذاری های کلان در واحدهای بزرگ صنعتی ضرورت حمایت واحدهای فن آورانه را دوچندان کرده است.

 مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این آئین با یادآوری سرمایه گذاری های کلان برای تربیت نیروهای انسانی گفت: حمایت از پارک های علم و فن آوری هم از نقطه نظر تجهیزاتی و هم از نظر پرداخت تسهیلات بلاعوض و یا وام های ارزان قیمت نیاز جدی کشور است.

 مهدی کشمیری ایجاد فرصت های شغلی جدید،ثروت آفرینی با سرمایه کم و تجاری سازی علم و فن آوری را از ویژگی های شرکت های دانش بنیان دانست.

 وی اظهار داشت: ظرفیت سازی مراکز رشد و پارک ها با همکاری معاونت علمی، بازنگری در آئین نامه مراکز رشد و اساسنامه پارک ها، تقویت هیات امنا پارک ها در راستای بهره برداری بهتر و اعطای یارانه تجاری سازی به پارک ها ازبرنامه های مهم دولت برای حمایت از این مراکز است.

 در پایان این آئین از غلامرضا تاجگردون نماینده مردم شهرستان های گچساران و  باشت و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برای حمایت از ایجاد پارک علم و فن آوری کهگیلویه و بویراحمد و مرکز رشد و فن آوری گچساران با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

بازدید از واحدهای فناور مستقر در گچساران، از جمله برنامه های این آیین بود.